Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Plitvička Jezera

16. Tet
E Shtunë
17. Tet
E Diel
18. Tet
E Hënë
19. Tet
E Martë
20. Tet
E Mërkurë
21. Tet
E Enjte

0% Complete