Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Plitvička Jezera

10. Gush
E Hënë
11. Gush
E Martë
12. Gush
E Mërkurë
13. Gush
E Enjte
14. Gush
E Premte
15. Gush
E Shtunë

0% Complete