Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Plitvička Jezera

23. Sht
E Mërkurë
24. Sht
E Enjte
25. Sht
E Premte
26. Sht
E Shtunë
27. Sht
E Diel
28. Sht
E Hënë

0% Complete