Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Plitvička Jezera

03. Tet
E Hënë
04. Tet
E Martë
05. Tet
E Mërkurë
06. Tet
E Enjte
07. Tet
E Premte
08. Tet
E Shtunë

0% Complete