Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

20. Maj
E Premte
21. Maj
E Shtunë
22. Maj
E Diel
23. Maj
E Hënë
24. Maj
E Martë
25. Maj
E Mërkurë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

14:00

Split
 station icon
 station icon
4h:30m

18:30

Dubrovnik
CZP
6
Čazmatrans

19.20€

DEPARTURE

4h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
22.05 14:00, Split
22.05 18:30, Dubrovnik
CZP
6
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

17:15

Split
 station icon
 station icon
4h:28m

21:43

Dubrovnik
Autotrans
6
Autotrans

19.13€

DEPARTURE

4h:28m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
22.05 17:15, Split
22.05 21:43, Dubrovnik
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete