Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

26. Jan
E Mërkurë
27. Jan
E Enjte
28. Jan
E Premte
29. Jan
E Shtunë
30. Jan
E Diel
31. Jan
E Hënë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

14:00

Split
 station icon
 station icon
4h:30m

18:30

Dubrovnik
CZP
6
Čazmatrans

19.20€

DEPARTURE

4h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
28.01 14:00, Split
28.01 18:30, Dubrovnik
CZP
6
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

17:15

Split
 station icon
 station icon
4h:28m

21:43

Dubrovnik
Autotrans
6
Autotrans

19.13€

DEPARTURE

4h:28m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
28.01 17:15, Split
28.01 21:43, Dubrovnik
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete