Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

03. Tet
E Hënë
04. Tet
E Martë
05. Tet
E Mërkurë
06. Tet
E Enjte
07. Tet
E Premte
08. Tet
E Shtunë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:00

Split
 station icon
 station icon
4h:30m

18:30

Dubrovnik
CZP
6
Čazmatrans

21.60€

DEPARTURE

4h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
05.10 14:00, Split
05.10 18:30, Dubrovnik
CZP
6
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete