Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

07. Gush
E Diel
08. Gush
E Hënë
09. Gush
E Martë
10. Gush
E Mërkurë
11. Gush
E Enjte
12. Gush
E Premte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
CIS
7.6
Centrotrans/sp Lastra

23.50€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.08 12:30, Sarajevo
09.08 20:00, Beograd
CIS
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

21:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:15m

06:15

Beograd
GLM
8.6
Globtour Međugorje

25.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

9h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.08 21:00, Sarajevo
10.08 06:15, Beograd
GLM
8.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete