Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

22. Tet
E Premte
23. Tet
E Shtunë
24. Tet
E Diel
25. Tet
E Hënë
26. Tet
E Martë
27. Tet
E Mërkurë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

21:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:15m

06:15

Beograd
GLM
8.6
Globtour Međugorje

25.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

9h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.10 21:00, Sarajevo
25.10 06:15, Beograd
GLM
8.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete