Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

03. Gush
E Hënë
04. Gush
E Martë
05. Gush
E Mërkurë
06. Gush
E Enjte
07. Gush
E Premte
08. Gush
E Shtunë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 4.

06:50

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:25m

16:15

Beograd
ARO
6
Aroma

17.50€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

9h:25m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
05.08 06:50, Sarajevo
05.08 16:15, Beograd
ARO
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

08:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:35m

15:35

Beograd
CIS
7.6
Centrotrans Istočno Sarajevo

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
05.08 08:00, Sarajevo
05.08 15:35, Beograd
CIS
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

09:45

Sarajevo
 station icon
 station icon
8h:00m

17:45

Beograd
TRA
6
Transprodukt

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

8h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
05.08 09:45, Sarajevo
05.08 17:45, Beograd
TRA
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
CIS
7.6
Centrotrans/sp Lastra

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
05.08 12:30, Sarajevo
05.08 20:00, Beograd
CIS
7.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete