Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Paris

27. Nën
E Hënë
28. Nën
E Martë
29. Nën
E Mërkurë
30. Nën
E Enjte
01. Dhj
E Premte
02. Dhj
E Shtunë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

10:30

Beograd
 station icon
 station icon
25h:30m

12:00

Paris
FUD
6
Fudeks

75.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

25h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.11 10:30, Beograd
30.11 12:00, Paris
FUD
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

10:45

Beograd
 station icon
 station icon
26h:05m

12:50

Paris
LAB
4
Lasta

105.00€

DEPARTURE

26h:05m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.11 10:45, Beograd
30.11 12:50, Paris
LAB
4
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete