Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Paris

16. Tet
E Shtunë
17. Tet
E Diel
18. Tet
E Hënë
19. Tet
E Martë
20. Tet
E Mërkurë
21. Tet
E Enjte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

13:00

Beograd
 station icon
 station icon
24h:20m

13:20

Paris
LAB
2.6
Lasta

65.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

24h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
18.10 13:00, Beograd
19.10 13:20, Paris
LAB
2.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete