Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Paris

03. Tet
E Hënë
04. Tet
E Martë
05. Tet
E Mërkurë
06. Tet
E Enjte
07. Tet
E Premte
08. Tet
E Shtunë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

10:45

Beograd
 station icon
 station icon
26h:05m

12:50

Paris
LAB
2.6
Lasta

105.00€

DEPARTURE

26h:05m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
05.10 10:45, Beograd
06.10 12:50, Paris
LAB
2.6
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete