Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Paris

29. Nën
E Mërkurë
30. Nën
E Enjte
01. Dhj
E Premte
02. Dhj
E Shtunë
03. Dhj
E Diel
04. Dhj
E Hënë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

13:00

Beograd
 station icon
 station icon
24h:20m

13:20

Paris
LAB
4
Lasta

105.00€

DEPARTURE

24h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.12 13:00, Beograd
02.12 13:20, Paris
LAB
4
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

0% Complete