Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Paris

25. Sht
E Hënë
26. Sht
E Martë
27. Sht
E Mërkurë
28. Sht
E Enjte
29. Sht
E Premte
30. Sht
E Shtunë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

10:30

Beograd
 station icon
 station icon
25h:30m

12:00

Paris
FUD
6
Fudeks

75.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

25h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
27.09 10:30, Beograd
28.09 12:00, Paris
FUD
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

10:45

Beograd
 station icon
 station icon
26h:05m

12:50

Paris
LAB
4
Lasta

105.00€

DEPARTURE

26h:05m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
27.09 10:45, Beograd
28.09 12:50, Paris
LAB
4
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete