Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

23. Qer
E Enjte
24. Qer
E Premte
25. Qer
E Shtunë
26. Qer
E Diel
27. Qer
E Hënë
28. Qer
E Martë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

37.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.06 14:30, Beograd
25.06 22:00, Sofija
TJO
10
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete