Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

31. Korr
E Shtunë
01. Gush
E Diel
02. Gush
E Hënë
03. Gush
E Martë
04. Gush
E Mërkurë
05. Gush
E Enjte

0% Complete