Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

10. Qer
E Enjte
11. Qer
E Premte
12. Qer
E Shtunë
13. Qer
E Diel
14. Qer
E Hënë
15. Qer
E Martë

0% Complete