Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

07. Gush
E Diel
08. Gush
E Hënë
09. Gush
E Martë
10. Gush
E Mërkurë
11. Gush
E Enjte
12. Gush
E Premte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

37.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.08 14:30, Beograd
09.08 22:00, Sofija
TJO
10
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete