Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

27. Nën
E Shtunë
28. Nën
E Diel
29. Nën
E Hënë
30. Nën
E Martë
01. Dhj
E Mërkurë
02. Dhj
E Enjte

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 4.

19:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:45m

06:45

Budva
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

21.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.11 19:00, Beograd
30.11 06:45, Budva
JEK
5.4
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

20:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:00m

06:00

Budva
BLI
8
Blue Line

27.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

10h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.11 20:00, Beograd
30.11 06:00, Budva
BLI
8
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
BZP
6.4
Božur

27.00€

DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.11 21:20, Beograd
30.11 08:50, Budva
BZP
6.4
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
LAB
2.6
Lasta

25.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.11 23:00, Beograd
30.11 10:00, Budva
LAB
2.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete