Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

10. Qer
E Enjte
11. Qer
E Premte
12. Qer
E Shtunë
13. Qer
E Diel
14. Qer
E Hënë
15. Qer
E Martë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
LAB
2.6
Lasta

25.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
12.06 23:00, Beograd
13.06 10:00, Budva
LAB
2.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete