Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

25. Qer
E Shtunë
26. Qer
E Diel
27. Qer
E Hënë
28. Qer
E Martë
29. Qer
E Mërkurë
30. Qer
E Enjte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 5.

07:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:10m

09:20

Dubrovnik
RTC
7
Royal Travel

22.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:10m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
27.06 07:10, Kotor
27.06 09:20, Dubrovnik
RTC
7
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

08:30

Kotor
 station icon
 station icon
2h:30m

11:00

Dubrovnik
BLI
8
Blue Line

19.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
27.06 08:30, Kotor
27.06 11:00, Dubrovnik
BLI
8
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

08:30

Kotor
 station icon
 station icon
2h:15m

10:45

Dubrovnik
BZP
6.4
Božur/čazmatrans Promet

19.00€

DEPARTURE

2h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
27.06 08:30, Kotor
27.06 10:45, Dubrovnik
BZP
6.4
Numri i sediljeve të lira është 17
17
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

10:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

12:30

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

22.00€

DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
27.06 10:10, Kotor
27.06 12:30, Dubrovnik
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 10
10
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

15:55

Kotor
 station icon
 station icon
1h:40m

17:35

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

22.00€

DEPARTURE

1h:40m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
27.06 15:55, Kotor
27.06 17:35, Dubrovnik
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete