Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

18. Sht
E Shtunë
19. Sht
E Diel
20. Sht
E Hënë
21. Sht
E Martë
22. Sht
E Mërkurë
23. Sht
E Enjte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

13:00

Kotor
 station icon
 station icon
2h:30m

15:30

Dubrovnik
BLI
8
Blue Line

15.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
20.09 13:00, Kotor
20.09 15:30, Dubrovnik
BLI
8
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

15:55

Kotor
 station icon
 station icon
1h:40m

17:35

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

18.00€

DEPARTURE

1h:40m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
20.09 15:55, Kotor
20.09 17:35, Dubrovnik
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete