Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

22. Tet
E Premte
23. Tet
E Shtunë
24. Tet
E Diel
25. Tet
E Hënë
26. Tet
E Martë
27. Tet
E Mërkurë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:40

Kotor
 station icon
 station icon
2h:35m

17:15

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

18.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.10 14:40, Kotor
24.10 17:15, Dubrovnik
JEK
5.4
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete