Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

31. Korr
E Shtunë
01. Gush
E Diel
02. Gush
E Hënë
03. Gush
E Martë
04. Gush
E Mërkurë
05. Gush
E Enjte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

10:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

12:30

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

18.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
02.08 10:10, Kotor
02.08 12:30, Dubrovnik
JEK
5.4
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

15:55

Kotor
 station icon
 station icon
1h:40m

17:35

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

18.00€

DEPARTURE

1h:40m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
02.08 15:55, Kotor
02.08 17:35, Dubrovnik
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 2
2
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete